• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars
OrthoXpert revalidatie nieuwe knie en heup bij PMC in Balans

OrthoXpert revalidatie nieuwe knie en heup

Wij behandelen patiënten na een knie- of heupoperatie met behulp van de zorgplannen van OrthoXpert. Hierin is bij aanvang direct de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht. Omdat we het belangrijk vinden dat je als patiënt snel en goed revalideert zien wij de patiënten binnen een week na de operatie in onze praktijk en daarna kom je 3 keer per week. Als fysiotherapiepraktijk beschikken wij over de accommodatie om je te begeleiden bij het herstel, met speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Afspraak maken

Samenwerking als basis voor de beste zorg

Bij OrthoXpert® werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na uw operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. Voordat u de ingreep ondergaat, vindt er een nulmeting plaats in onze praktijk.

 

Waarom OrthoXpert?

In Nederland worden steeds meer knie-, schouder- en heupoperaties uitgevoerd, mede veroorzaakt door een toenemend aantal sportletsels. Omdat het eindresultaat van zo’n operatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door het behandelproces, is er behoefte aan goede behandelprogramma’s. Wij zijn één van de geselecteerde fysiotherapiepraktijken, en de eerste in heel Zeeland, die de speciale test- en meetinstrumenten heeft om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen.

 

Hoe ziet uw behandeling eruit?

Onder begeleiding van uw fysiotherapeut werkt u één tot meerdere keren per week aan het herstel van uw knie of heup. U gaat met meerdere patiënten tegelijk aan de slag, maar toch blijft u uw eigen programma volgen; dat is immers persoonlijk op u afgestemd. Uw behandelprogramma kent een duidelijke opbouw. Na verloop van tijd merkt u dat u steeds hogere eisen aan uw lichaam kunt stellen. Die ervaring zorgt ervoor dat de behandelingen niet alleen nuttig zijn, maar ook steeds leuker worden.

 

We halen u de eerste 6 weken thuis op

Onze patiënten kunnen in speciale gevallen gratis gebruik maken van onze unieke Haal & Breng Service. Wij bieden deze mogelijkheid aan onze patiënten die vanwege hun medische indicatie (status na operatie) niet in staat zijn om zelfstandig naar één van onze vestigingen te komen. Ideaal wanneer u qua vervoer bent aangewezen op uw partner, vrienden of buren.

 

Waarom dit programma?

De meeste optimale revalidatie/zorg kunnen wij leveren op onze praktijken zelf. We beschikken op onze praktijklocaties over alle middelen en benodigdheden om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vaak niet beschikbaar in uw thuissituatie.

Unieke Haal en Breng Service

Bij ons kunt u na een operatie voor nieuwe knie of nieuwe heup zorgeloos revalideren. Wij regelen de eerste 6 weken van uw revalidatie, gratis het vervoer van en naar één van onze praktijken op Walcheren. Wij bieden u deze mogelijkheid als u niet in staat zijn om zelfstandig naar één van onze praktijken te komen. Ideaal wanneer u aangewezen bent qua vervoer op uw partner, vrienden of buren.

In onderstaande video ziet u hoe deze service werkt 

Maak kennis met onze fysiotherapeuten

Eric Heijens
Eric Heijens Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
e.heijens@pmcinbalans.nl BIG: 79033811304
Jaap de Kroo
Jaap de Kroo Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
j.dekroo@pmcinbalans.nl BIG: 69919403604
Jelle Douma
Jelle Douma Fysiotherapeut en MSU Echografist
j.douma@pmcinbalans.nl BIG: 79918890804
Jouri van den Broeke
Jouri van den Broeke Master Sportfysiotherapeut en MSU Echografist
J.vandeBroeke@pmcinbalans.nl BIG: 79057760804
Marja Henderikx
Marja Henderikx Fysiotherapeut en Bekkenfysiotherapeut
m.henderikx@pmcinbalans.nl BIG: 49033828604
Martine Voois
Martine Voois Fysiotherapeut
m.voois@pmcinbalans.nl BIG: 9926022204
Matthijs van der Kolk
Matthijs van der Kolk Fysiotherapeut en Geriatrie Fysiotherapeut
m.vanderkolk@pmcinbalans.nl BIG: 9928272004
Ruben Matthijsse
Ruben Matthijsse Fysiotherapeut
r.matthijsse@pmcinbalans.nl BIG: 19922814904

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur
Daarom PMC in Balans

Daarom PMC in Balans

Gespecialiseerde therapeuten

Verspreid over Zeeland en Zuid-Holland hebben wij meer dan 60 therapeuten op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie en diëtetiek

Intensieve samenwerking met andere zorgprofessionals

Onze therapeuten werken nauw samen met huisartsen en specialisten in de regio

Goed uitgeruste praktijken

Wij hebben diverse locaties in Zeeland en Zuid-Holland. Er is dus altijd een PMC In Balans-praktijk bij u in de buurt. Wel zo makkelijk

Patiënten beoordelen ons met een 9,2

Wij zijn trots op de hoge waardering die we van onze patienten krijgen

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgaanbieders in Nederland. Dus ook wat dat betreft zit u goed bij ons! 

Afspraak maken