• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Klachten

Hieronder vindt u een lijst met een overzicht van veel voorkomende klachten op alfabetische volgorde. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Deze pagina is nog niet gereed. De komende maanden zullen we deze pagina gaan aanvullen met veel voorkomende klachten. 
Hieronder alvast een klein overzicht van aandoeningen waar we op dit moment mee bezig zijn.

Artrose
COPD
Duizeligheid (BPPD)

Een van de bekendste duizeligheidsklachten is BPPD. De afkorting BPPD staat voor Benigne Paroxismale PositieDuizeligheid (Benigne = ‘goedaardig/ongevaarlijk’ en paroxismaal = ‘in aanvallen optredend’). Dit zijn aanvallen van draaiduizeligheid als uw hoofd beweegt, bijvoorbeeld omdat u gaat liggen of overeind komt. Deze aanvallen duren vaak ongeveer 30 seconden tot één minuut waarna het zich weer stabiliseert. Aan dit laatste is BPPD goed te onderscheiden van andere soorten duizeligheid.

Meer informatie over BPPD
Enkelverzwikking
Knieschijfklachten

De term ‘patellofemoraal pijnsyndroom’ (PFPS) wordt vaak gebruikt als een soort van ‘paraplu’ voor alle klachten aan de voorkant van de knie zonder dat er schade kan worden aangetoond. Er treedt pijn op tijdens belasting zoals traplopen, sporten en lang stilzitten. Dit laatste wordt ook wel ‘theaterknie’ genoemd (‘movie theatre sign’). De persoon ervaart pijn in de knie na een lange tijd stilzitten met gebogen knieën, bijvoorbeeld tijdens autoritten of bioscoopbezoeken. Het patello-femoraal pijnsyndroom komt heel vaak voor. Ook kunnen de klachten zich aan beide knieën tegelijk voordoen.

Meer informatie over knieschijfklachten
Nekpijn
Rugpijn
Schouderpijn
Voorste kruisband

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.