• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • Betrokken
 • Bewezen effectief
 • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Arnemuiden

De vestiging in Arnemuiden is al bijna 20 jaar een begrip in de regio. Samen onder één dak met de huisartsenpraktijk Arnemedi is er een optimale samenwerking binnen de zorg voor de ca. 6000 inwoners van het dorp. De praktijk is eenvoudig bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer. De praktijk heeft een ruime oefenzaal voorzien van moderne apparatuur voor een optimale revalidatie. Op deze locatie bieden we verschillende specialisaties aan zodat u dichtbij huis optimaal kunt revalideren.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Prins Bernhardstraat 2
4341 EZ
Arnemuiden

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info@pmcinbalans.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Sportfysiotherapie
 • Dietetiek
 • Kinderfysiotherapie
 • FysioFitness
 • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
PMC in Balans fysiotherapie Arnemuiden
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
PMC in Balans manuele therapie Arnemuiden
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het behandelen en voorkomen van blessures die gerelateerd zijn aan sport en lichamelijke activiteiten. Met de groeiende populariteit van sport en fitness, is sportfysiotherapie steeds belangrijker geworden. 

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon een enthousiaste sportliefhebber, ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat klaar om jou te begeleiden naar je sportieve doelen. Met een combinatie van expertise, geavanceerde technieken en persoonlijke zorg helpen wij je bij het herstellen van blessures, het verbeteren van je prestaties en het voorkomen van toekomstige problemen. 

Lees verder
PMC in Balans Sportfysiotherapie Arnemuiden
Dietetiek

Met gezonde voeding meer grip op uw gezondheid. Samen met onze diëtisten behaalt u uw doel. Hulp nodig bij het aanpassen van uw voeding of het verbeteren van uw gewicht? Onze diëtisten helpen u graag

Lees verder
PMC in Balans diëtetiek Arnemuiden
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie, waar zorg en spel samenkomen! Heeft jouw kind moeite met bewegen, motorische ontwikkeling, coördinatie of  schrijfproblemen? Onze kinderfysiotherapeuten staan klaar om te helpen. Met speelse oefeningen en individuele aandacht stimuleren we de groei en zelfvertrouwen van jouw kind. Samen werken we aan een gezonde toekomst vol beweging en plezier!

Lees verder
PMC in Balans Kinderfysiotherapie Arnemuiden
FysioFitness

Met FysioFitness kunt u veilig en in uw eigen tempo aan uw gezondheid werken. Bij PMC in Balans wordt u begeleid door onze bewegingsagogen

FysioFitness wordt in groepsverband gegeven, waarbij ieder een specifiek trainingsprogramma volgt wat inspeelt op het individuele klachtenpatroon. De training duurt een uur en er wordt veilig en verantwoord getraind. Voor een optimale begeleiding wordt er in kleine groepen getraind.

Lees verder
PMC in Balans FysioFitness Arnemuiden
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
PMC in Balans behandelingen

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Arnemuiden

Annet van der Borst
Annet van der Borst Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut
a.vanderborst@pmcinbalans.nl BIG: 39915971504
Bianca Reijnaars-van der Wal
Bianca Reijnaars-van der Wal Kinderfysiotherapeut en Bedrijfsfysiotherapeut
b.vanderwal@pmcinbalans.nl BIG: 29063776404
Cathelijne Burgs
Cathelijne Burgs Diëtist
Dennis Hagenaars
Dennis Hagenaars Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
d.hagenaars@pmcinbalans.nl BIG: 99055595904
Emma Verstraate
Emma Verstraate Bewegingsagoog en Leefstijlcoach
Eva Huijsman
Eva Huijsman Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut
e.huysman@pmcinbalans.nl BIG: 69908719304
Jouri van den Broeke
Jouri van den Broeke Master Sportfysiotherapeut en MSU Echografist
J.vandeBroeke@pmcinbalans.nl BIG: 79057760804
Peter Koetje
Peter Koetje Directeur en Manueeltherapeut
P.Koetje@pmcinbalans.nl BIG: 59034167304
Ruben Matthijsse
Ruben Matthijsse Fysiotherapeut
r.matthijsse@pmcinbalans.nl BIG: 19922814904
Wietse Frauenfelder
Wietse Frauenfelder Bewegingsagoog en Leefstijlcoach