• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Bij PMC in Balans staat u centraal

Samen kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Wij zijn dé specialist op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie en diëtetiek. 

Gezondheid: een dynamisch evenwicht!

Als u lichamelijk (én geestelijk) in balans bent, betekent dit dat u in evenwicht bent en uw gezondheid op dat moment zo optimaal mogelijk is. Uw lichaam is dan in staat zich constant aan te passen aan wat u van uw lichaam vraagt. Uw gezondheid raakt uit balans, wanneer activiteiten uw lichaam (plaatselijk) overbelasten en uw lichaam dit niet meer kan compenseren. Een gevolg hiervan kan zijn dat u fysieke klachten ontwikkelt. Op het moment dat u fysiotherapie nodig heeft en u zich bij ons aanmeldt is onze doelstelling dan ook: samen met u zorgen dat u weer in balans komt! Vandaar PMC In Balans…

 

Enquète Patiënt Tevredenheid

Aan het eind van het behandeltraject krijgt de patiënt een tevredenheidsenquète om in te vullen, zodat wij onze dienstverlening daarop beter kunnen afstemmen. Vragen die aan bod komen zijn onder andere wat men van de intake vond, hoe de wachttijd tot de eerste behandeling werd ervaren, hoe de hygiëne is en wat men van de vakinhoudelijke kennis van de fysiotherapeut vindt.

Enquète Patiënt Tevredenheid 2022: het algemene oordeel van de cliënten over de kwaliteit van onze dienstverlening is een 9,2. Hierbij is onder andere beoordeeld op informatievoorziening, bejegening, participatietrouw/therapietrouw en behandelkwaliteit.

Heeft u een klacht? Neem contact met ons op of zie onze klachtenregeling via Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

 

PMC In Balans werkt samen met FGN

Wij werken als organisatie intensief samen met andere toonaangevende fysiotherapie-praktijken in Nederland. Wij hebben ons verenigd onder de naam Fysio Groep Nederland. FGN is een initiatief van deelnemende fysiotherapeuten en ervaren praktijken in de zorg uit het hele land. Door het bundelen van kennis en ervaring willen zij de kwalitatieve marktleider in de fysiotherapie zijn en blijven.

In een sector die constant aan verandering onderhevig is willen wij continuïteit bieden. Een professionele zorgorganisatie met een duidelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen in hun wens gezond te worden en te blijven.

Wij zijn zorgverleners die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen garanderen aan onze patiënten. PMC in Balans is als partnerpraktijk van FGN verantwoordelijk voor de regio Zuid-West Nederland.

USP van PMC in Balans

Daarom PMC in Balans

Gespecialiseerde therapeuten

Verspreid over Zeeland en Zuid-Holland hebben wij meer dan 60 therapeuten op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie en diëtetiek

Intensieve samenwerking met andere zorgprofessionals

Onze therapeuten werken nauw samen met huisartsen en specialisten in de regio

Goed uitgeruste praktijken

Wij hebben diverse locaties in Zeeland en Zuid-Holland. Er is dus altijd een PMC In Balans-praktijk bij u in de buurt. Wel zo makkelijk

Patiënten beoordelen ons met een 9,2

Wij zijn trots op de hoge waardering die we van onze patienten krijgen

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgaanbieders in Nederland. Dus ook wat dat betreft zit u goed bij ons! 

Afspraak maken