• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • Betrokken
 • Bewezen effectief
 • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Vlissingen

Onze locatie in Vlissingen is gevestigt in een gezondheidscentrum met onder andere podotherapie De Boer. De praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt pal naast de Lidl. Op deze locatie hebben we twee ruime behandelkamers en een grote deelbare oefenzaal, voorzien van de nieuwste trainingsapparatuur. 

PMC in Balans Vlissingen

Onze contactgegevens

Adres

Hermesweg 21
4382 ND
Vlissingen

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info@pmcinbalans.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Kinderfysiotherapie
 • Dietetiek
 • OrthoXpert
 • Oefentherapie
 • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
PMC in Balans fysiotherapie Vlissingen
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
PMC in Balans manuele therapie Vlissingen
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie, waar zorg en spel samenkomen! Heeft jouw kind moeite met bewegen, motorische ontwikkeling, coördinatie of  schrijfproblemen? Onze kinderfysiotherapeuten staan klaar om te helpen. Met speelse oefeningen en individuele aandacht stimuleren we de groei en zelfvertrouwen van jouw kind. Samen werken we aan een gezonde toekomst vol beweging en plezier!

Lees verder
PMC in Balans kinderfysiotherapie Vlissingen
Dietetiek

Met gezonde voeding meer grip op uw gezondheid. Samen met onze diëtisten behaalt u uw doel. Hulp nodig bij het aanpassen van uw voeding of het verbeteren van uw gewicht? Onze diëtisten helpen u graag

Lees verder
PMC in Balans diëtetiek Vlissingen
OrthoXpert revalidatie nieuwe knie en heup

Wij behandelen patiënten na een knie- of heupoperatie met behulp van de zorgplannen van OrthoXpert. Hierin is bij aanvang direct de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht. Omdat we het belangrijk vinden dat je als patiënt snel en goed revalideert zien wij de patiënten binnen een week na de operatie in onze praktijk en daarna kom je 3 keer per week. Als fysiotherapiepraktijk beschikken wij over de accommodatie om je te begeleiden bij het herstel, met speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Lees verder
PMC In Balans fysiotherapie OrthoXpert revalidatie nieuwe knie nieuwe heup
Oefentherapie

Ontdek de kracht van oefentherapie en geef jouw lichaam de aandacht die het verdient. Of je nu kampt met pijnklachten, herstelt van een blessure of simpelweg uw houding wilt verbeteren, oefentherapie biedt de oplossing. Klachten aan spieren en gewrichten komen meestal niet ineens en komen steeds vaker op bepaalde momenten hinderlijk terug. Wat is dan mooier dan zelf een actieve rol te kunnen spelen in uw eigen herstel.

Oefentherapie Cesar geeft u inzicht en bewustwording over uw eigen beweeggedrag en richt zich specifiek op klachten op het gebied van houding en beweging. 

Lees verder
Oefentherapie Cesar Mensendieck PMC in Balans Vlissingen Oost-Souburg Koudekerke
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
PMC in Balans behandeling Zeeland

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Vlissingen

Bianca Reijnaars-van der Wal
Bianca Reijnaars-van der Wal Kinderfysiotherapeut en Bedrijfsfysiotherapeut
b.vanderwal@pmcinbalans.nl BIG: 29063776404
Bianca Spierings
Bianca Spierings Oefentherapeut
b.spierings@pmcinbalans.nl BIG: 19901123194
Jelle Douma
Jelle Douma Fysiotherapeut en MSU Echografist
j.douma@pmcinbalans.nl BIG: 79918890804
Louise de Ronde-den Boer
Louise de Ronde-den Boer Diëtist
Manon de Nooijer
Manon de Nooijer Diëtist
Martine Voois
Martine Voois Fysiotherapeut
m.voois@pmcinbalans.nl BIG: 9926022204
Sonny Verspoor
Sonny Verspoor Kinderfysiotherapeut
s.verspoor@pmcinbalans.nl BIG: 19917463504