• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Wolphaartsdijk

De praktijk is in 2021 verhuisd van de Hoofdstraat naar het woonzorgcentrum De Meuleweie. De praktijk is al jaren een begrip in Wolphaartsdijk en omstreken en ligt centraal in het dorp. Bij de verhuizing is deze volledig vernieuwd. Het is een kleinschalige dorpspraktijk met 2 ruime behandelkamers en een lichte oefenzaal voorzien van goede trainingsapparatuur.

PMC in Balans Wolphaartsdijk

Onze contactgegevens

Adres

Meuleweie 1a
4471 CX
Wolphaartsdijk

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info@pmcinbalans.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry Needling
  • Kinderfysiotherapie
  • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
PMC in Balans fysiotherapie Wolphaartsdijk
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
PMC in Balans manuele therapie Wolphaartsdijk
Dry Needling

Dry Needling is een vorm van therapie die gericht is op het verminderen van pijn en het herstellen van spierfuncties. Het maakt gebruik van dunne naalden die rechtstreeks in triggerpoints, ook wel spierknoopjes, worden geplaatst. Deze triggerpoints zijn vaak verantwoordelijk voor pijn en beperkte bewegingsvrijheid. In tegenstelling tot acupunctuur, waarbij de naalden in meridianen worden ingebracht om de energiestroom te beïnvloeden, richt Dry Needling zich op het ontspannen van strakke spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie. 

Lees verder
PMC in Balans Dry Needling Wolphaartsdijk
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie, waar zorg en spel samenkomen! Heeft jouw kind moeite met bewegen, motorische ontwikkeling, coördinatie of  schrijfproblemen? Onze kinderfysiotherapeuten staan klaar om te helpen. Met speelse oefeningen en individuele aandacht stimuleren we de groei en zelfvertrouwen van jouw kind. Samen werken we aan een gezonde toekomst vol beweging en plezier!

Lees verder
PMC in Balans Kinderfysiotherapie Wolphaartsdijk
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
PMC In Balans behandelingen Wolphaartsdijk

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Wolphaartsdijk

Martine Voois
Martine Voois Fysiotherapeut
m.voois@pmcinbalans.nl BIG: 9926022204
Piet van Liere
Piet van Liere Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
p.vanliere@pmcinbalans.nl BIG: 39034348704
Sonny Verspoor
Sonny Verspoor Kinderfysiotherapeut
s.verspoor@pmcinbalans.nl BIG: 19917463504