Oost-Souburg fysiotherapie en revalidatie

Waar heeft u pijn? >

Als u last heeft van lage rugpijn, spit, artrose, ischias, hernia, uitstraling naar bil of been dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van nekpijn, hoofdpijn, uitstraling naar uw arm of duizeligheid dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Bedrijfs fysiotherapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van schouderpijn, persirritatie, slijmbeurs of een gebroken schouder dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sport fysiotherapie
Echografie

Als u last heeft van een tenniselleboog of pijn in uw elleboog dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie

Als u last heeft van uw peesletsel, polsbreuk, skiduim, Carpaal Tunnel Syndroom, artrose, Dupuytren, peesontsteking dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Handtherapie

Als u last heeft van lage rugpijn, artrose, verzakking, bekkenpijn, verlies van urine/ontlasting, obstipatie, bekkeninstabiliteit, nieuwe heup of zwangerschap dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

OrthoXpert
Fysiotherapie
Bekkentherapie

Als u last heeft van kniepijn, voorste kruisband, meniscus, jumpersknee, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure, nieuwe knie of arthrose dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
OrthoXpert
Sportfysiotherapie
Joint Forces
SpartaNova

Als u last heeft van een instabiliteit, gescheurde enkelbanden, achillespees, hielspoor, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure of zweepslag dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sportfysio
SpartaNova

Als u last heeft van aangezichtspijn, tandenknarsen, klemmen, kaakpijn, hoofdpijn, angst, depressie, burn out, vermoeidheid of spanning dan kunnen deze klachten verholpen of verzacht worden met behulp van de volgende specialisaties:

CRAFTA
Psychosomatische fysiotherapie

U krijgt vandaag nog hulp van de fysio in Oost-Souburg!

Bel nu

U belt met +31 88 360 22 00 en krijgt onze secretaresse aan de lijn

Afspraak maken

Voor vandaag of een andere dag

Fysio Vlissingen helpt u graag! Vaak dezelfde dag nog.

Hier kunt u voor bij ons terecht

Bij PMC In Balans Oost-Souburg kunt u terecht voor alle specialisaties, zoals:

Fysio Vlissingen kinder fysiotherapie

Kinder fysio

Fysio Vlissingen, specialist in handtherapie

Bekkenfysiotherapie

Fysiotherapie Vlissingen voor OrthoXpert - knie en heuprevalidatie

OrthoXpert – knie en heuprevalidatie

Fysiotherapie Vlissingen, uw adres voor manuele therapie

Manuele fysiotherapie

Overige specialisaties
Fysio Vlissingen is onderdeel van PMC In Balans en is een PlusPraktijk

Meer dan 50 therapeuten staan dagelijks voor u klaar om u te helpen. Wij hebben het PlusPraktijk Keurmerk. Dat houdt in dat wij ons werk zeer serieus nemen en ons vak verstaan. Onze praktijk aan het Ambachtsveld 35, 4388 AV in Oost-Souburg is makkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur. In bepaalde gevallen kunt u gebruik maken van onze unieke Haal- en Brengservice.

Specialist in fysiotherapie

Daarnaast bieden wij ALLE specialisaties binnen de fysiotherapie en hebben wij een intensieve samenwerking met podotherapie De Boer. Verder hebben we contracten met alle verzekeraars en werken wij met transparante tarieven.

Hoofdlocatie

Al vele jaren is de fysiotherapiepraktijk in Oost-Souburg een begrip. Jarenlang zaten we aan het hofje in de Burgemeester Stemerdinglaan, maar sinds 2008 zijn we verhuisd naar een prachtig Gezondheidscentrum samen met alle huisartsen van Oost-Souburg onder een dak. De praktijk ligt centraal pal naast de voetbalvelden van voetbalvereniging RCS en biedt volop parkeergelegenheid voor de deur.

De praktijk in Oost-Souburg is tevens onze hoofdlocatie.

Vandaag hulp
Therapeuten beschikbaar
Haal- en brengservice
PlusPraktijk Kwaliteitsmerk

Adres Fysio Oost-Souburg

Ambachtsveld 35
4388 AV Oost-Souburg
Telefoon: +31 88 360 22 00

Routebeschrijving

Tijdens de revalidatie van mijn voorste kruisband operatie zeer professioneel geholpen door Jouri met innovatieve oefeningen en leuk materiaal, waardoor het lange traject een stuk aangenamer werd. Zelfs na de revalidatie kun je nog altijd terecht met vragen of wanneer er weer iets opspeelt staan ze altijd direct voor je klaar. Heel erg blij dat ik hierdoor weer normaal kan functioneren en vooral dat ik weer op mijn oude niveau kan sporten.

K. Baas, Oost-Souburg

De korte lijntjes die de sportfysiotherapeut onderhield met de orthopeed (sportspreekuur) zorgde ervoor dat de behandeling passend was en de contactmomenten op elkaar afgestemd waren. Hierdoor kon de zorg optimaal uitgevoerd worden en kon ik snel terecht voor herstel.

S. Oostinga, Middelburg

Plotseling draaide de hele ruimte om me heen, nooit eerder meegemaakt. Best heftig dus… bleek BPPD. Na 3 weken draaierig in bed pas op zoek gegaan naar de oplossing. Een dag later kon ik al terecht bij DE specialist op dit gebied, Hij bleef zelfs wat langer waardoor ik zo snel geholpen kon worden. Had ik dat maar eerder geweten, na 1 behandeling was het weg…5 dikke sterren van mij voor de gehele praktijk… lijkt duidelijk waar ik voortaan naar toe ga!

B. Verschoor, Oost-Souburg

Alle reviews leest u op onze review-pagina van de Feedback Compagny.

Maak kennis met onze collega’s in Oost-Souburg

Sorteervolgorde 
 • None
 • Title

  Ik wil een afspraak maken bij Fysiotherapie & Revalidatie Oost-Souburg

  Met behulp van onderstaand formulier maakt u een afspraak met een van onze therapeuten. Is het dringend? Wilt u vandaag nog worden geholpen? Dat kan. Bel +31 88 360 22 00 of geef het in het formulier aan. We gaan dan direct met uw hulpvraag aan de slag.

  Zo werkt het
  1. U vult het formulier zo volledige mogelijk in en verzendt deze
  2. De receptioniste neemt uw aanvraag in behandeling
  3. Heeft u aangegeven vandaag nog geholpen te willen worden? Wij nemen dan telefonisch contact met u op. Dan krijgt u te horen in welke praktijk u terecht kan.
  4. Geen spoed? Ook dan nemen wij, binnen 24 uur, telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
  5. Een bevestiging van de afspraak sturen wij naar het mailadres dat u heeft opgegeven.
  6. U komt bij een van onze therapeuten op spreekuur en zij starten met de behandeling van uw klachten.

  Heeft u aanvullende vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Bel dan met +31 88 360 22 00.

  Fysiotherapie Vlissingen, onze receptie helpt u graag
  Fysiotherapie Vlissingen; tijd voor een uitgebreid intake gesprek
  Fysiotherapie Vlissingen, specialist in het herkennen en verhelpen van nek, kaak-, hoofd- en aangezicht-klachten.
  Fysiotherapie PMC In Balans Vlissingen

  De specialisaties van PMC In Balans

  Alle locaties in de buurt