• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Persbericht: PMC In Balans breidt uit buiten Zeeland

Per 2 maart 2020 heeft PMC In Balans 5 vestigingen overgenomen van Balans ‘centrum voor gezondheid in beweging’ in Sliedrecht, Papendrecht, Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam

 

Met de overname van Balans ‘centrum voor gezondheid en beweging’ is er een eerste uitbreiding buiten Zeeland welke past in de groeistrategie en visie van PMC In Balans.

 

Sinds december 2019 zijn we met PMC In Balans een samenwerking aangegaan met Fysio Groep Nederland (FGN). We hebben als praktijk altijd ingezet op samenwerking binnen de regio maar gaan dit nu ook op landelijk niveau doen door aan te sluiten bij FGN. PMC in Balans zal als partnerpraktijk van FGN verantwoordelijk worden voor de regio Zuid-West Nederland en directeur Peter Koetje zal actief deelnemen in het beleid van de groep.

PMC In Balans en FGN wil groeien in de regio en zo een netwerk vormen van kwalitatief hoogwaardige praktijken. Wij zoeken de samenwerking met andere praktijken die dezelfde ambitie hebben en waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. De overname van Balans ‘centrum voor gezondheid en beweging’ is daar een goed voorbeeld van.

Directeur Peter Koetje: “Wij zijn erg blij met Balans omdat het net als wij gaat voor optimale zorg; toetsbare kwaliteit in combinatie met werkplezier. Daarnaast is het een gerenommeerde praktijk in de regionale markt met veel samenwerkingsverbanden. Door als organisatie te groeien kunnen wij onze therapeuten maximaal ondersteunen in het realiseren van goede zorg, op de juiste plek, dicht bij huis van onze patiënten”.

Huub van Mechelen van Balans; “Door aan te sluiten bij de kwaliteitspraktijk PMC in Balans kunnen we Balans verder laten groeien in de uitbouw van de multidisciplinaire zorg. De mensgerichte visie is de basis om de zorgvrager met een gezondheidsprobleem weer in balans te brengen. In een complex wordende maatschappij is goede aansturing van zorgprocessen en personeel een belangrijk fundament om met plezier je werk te kunnen doen. Wij denken dat we door aan te sluiten bij een groter netwerk met hetzelfde DNA de toekomst van Balans zowel voor zorgvragers als medewerkers kunnen garanderen. Want fysiotherapie in brede zin is effectief, wordt door zorgvragers gewaardeerd, en is een geweldig vak.”

Fysio Groep Nederland

FGN is een initiatief van deelnemende fysiotherapeuten en ervaren praktijken in de zorg uit het hele land. Door het bundelen van kennis en ervaring willen zij de kwalitatieve marktleider in de fysiotherapie zijn en blijven. In een sector die constant aan verandering onderhevig is willen wij continuïteit bieden. Een professionele zorgorganisatie met een duidelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen in hun wens gezond te worden en te blijven. Wij zijn zorgverleners die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen garanderen aan onze patiënten

Wat betekent dit voor onze patienten?

Binnen de vestigingen in Zeeland verandert er niets. Door deze samenwerking en met het oog op meerdere praktijkovernames in Zuid-West Nederland verwachten wij de komende jaren de optimale, hoogwaardige zorg te kunnen leveren die nodig is. Niet alleen op het gebied van de fysiotherapie, maar ook voor andere paramedische disciplines als ergotherapie en oefentherapie.

De juiste zorg op de juiste plek zal ook de komende jaren belangrijk zijn. Wij denken door ons totaalaanbod met, veelal Master, gespecialiseerde therapeuten en door het uitbreiden van vestigingen hier de komende jaren invulling aan te kunnen geven.

 

Missie en visie

Als paramedische praktijk zijn wij er om onze deskundigheid te vertalen naar concrete, innovatieve en betere dienstverlening ten behoeve van onze cliënten. Zodoende dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van individuen op het gebied van het bewegingsapparaat en alles wat daarbij hoort.

Uit onze missie blijkt een passie, een liefde voor het vak en een dynamische kijk op het leven. Wij denken de missie te kunnen verwezenlijken door te zorgen voor een innovatieve, transparante, vooruitstrevende organisatie op het gebied van paramedische zorg, met multidisciplinaire preventieve en curatieve dienstverlening. Met een breed aanbod aan paramedisch specialistische zorg, nauw samenwerkend met andere disciplines in de regionale zorg, de overheid en de zorgverzekeraar. Uiteindelijk willen wij marktleider zijn op het gebied van “bewegen” in Zuid-West Nederland.

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur