• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Persbericht: Nieuwe vestigingen voor PMC In Balans

PMC In Balans heeft er twee nieuwe vestigingen bij in Ridderkerk. Door de overname van Bakker en Bouter Fysiotherapie heeft PMC in Balans nu naast de 8 Zeeuwse vestigingen ook 7 vestigingen in de regio Alblasserwaard.

 

Overname versterkt marktpositie in de regio Zuid-West Nederland en benadrukt duidelijke focus”

 

De praktijk van Bakker en Bouter Fysiotherapie is al jaren een begrip in de regio onder aanvoering van Jan en Helen Bakker. De 9 fysiotherapeuten zijn breed gespecialiseerd en naast algemene fysiotherapie kan men in de praktijk terecht voor kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie en diverse orthopedische klachten. De praktijk heeft een multidisciplinaire aanpak en is onder andere aangesloten bij het schoudernetwerk Rotterdam.

Directeur Peter Koetje; “De praktijk Bakker en Bouter staat in Ridderkerk al jarenlang voor kwaliteit en service. Graag willen wij, samen met het gehele praktijk team, ook in de toekomst excellente kwaliteit blijven bieden. Wij zijn erg trots op het feit dat Jan en Helen ons het vertrouwen geven om hun praktijk op deze wijze voort te zetten.”

Jan Bakker van Bakker en Bouter Fysiotherapie; “Het motto van Bakker en Bouter Fysiotherapie is ‘betere zorg door samenwerking’. Door de samenwerking binnen FGN staan wij als therapeuten sterker in ons streven om optimale zorg aan onze patiënten te kunnen blijven leveren.”

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur