• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Persbericht: Fysiotherapie Van Liere sluit zich aan bij PMC In Balans

Nieuwe vestiging in Wolphaartsdijk

Met de overname van Fysiotherapie Van Liere in Wolphaartsdijk zet PMC In Balans een nieuwe stap in de uitbreiding van haar diensten en vestigingen in Zeeland. De nieuwe praktijk in Wolphaartsdijk is de eerste buiten Walcheren en brengt het totale aantal vestigingen van PMC In Balans in Zeeland op negen. We zijn erg blij dat deze kwalitatieve praktijk en uitstekende fysiotherapeuten ons komen versterken.

De praktijk van Piet van Liere in Wolphaartsdijk is al jaren een begrip in de regio. Vele patienten uit Wolphaartsdijk en omstreken konden al jaren voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie of Dry Needling terecht bij Piet of één van zijn drie andere collega’s. De huidige praktijk bestaat al sinds 1974, sinds 2008 als Fysiotherapie van Liere, en verhuist met ingang van 1-1-2022 naar een prachtig nieuw onderkomen in Woonzorgcomplex ‘De Meuleweie’. Daar wordt een ruime nieuwe oefenzaal gebouwd voorzien van de nieuwste apparatuur met twee grote behandelkamers waar patienten de komende jaren optimaal kunnen revalideren of worden behandeld aan uiteenlopende klachten.

Piet van Liere is aangesloten bij het Schouder Netwerk Zeeland, is ook senior docent bij de opleiding Dry Needling Uplands Physio en is als Master Manueeltherapeut gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde klachten. Binnen het team werken ook nog een Master geschoolde kinderfysiotherapeute en bekkenfysiotherapeute, als ook een algemeen fysiotherapeute.

Directeur Peter Koetje; “Fysiotherapie van Liere staat al vele jaren voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Daarbovenop zijn het ook prettige en aardige collegae. Wij zijn blij en trots dat zij nu onderdeel worden van PMC in Balans.”

Piet van Liere van Fysiotherapie Van Liere; “de verhuizing naar het woonzorgcomplex biedt de kans de praktijk te moderniseren naar de huidige maatstaven binnen de fysiotherapie. Daarnaast wordt door de overname door PMC In Balans de fysiotherapie in Wolphaartsdijk voor de toekomst veiliggesteld. Belangrijk dat fysiotherapie hiermee voor de regio beschikbaar blijft. Ook wordt door de nieuwe samenwerking mogelijk gemaakt dat de kwaliteitsnorm, die we de laatste 10 jaar hebben ontwikkeld als ‘Pluspraktijk (praktijk die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van de Zorgverzekeraars) in dezelfde lijn kunnen voortzetten binnen PMC In Balans.”

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur