• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Persbericht: Fysiotherapie Plus Rotterdam sluit zich aan bij PMC in Balans en FGN

Wij zijn trots om te melden dat de op één na grootste praktijk in de regio Rotterdam zich bij ons aansluit. Met het toevoegen van Fysiotherapie Plus Rotterdam vergroot PMC in Balans haar aanwezigheid in de regio Zuid-West Nederland en krijgt het er in één klap maar liefst 12 locaties bij.

Fysiotherapie Plus Rotterdam is al vele jaren een gerenommeerde praktijk in Rotterdam en omstreken. Met een team van 36 fysiotherapeuten en diverse specialisaties waaronder manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en vele andere, voorzien ze de mensen in de regio dagelijks van de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg. 

De praktijk heeft vele samenwerkingsverbanden en een multidisciplinaire aanpak en is onder andere aangesloten bij het schoudernetwerk Rotterdam en overlegt regelmatig en structureel met de traumachirurgen van ErasmusMC en Franciscus Gasthuis Vlietland.

Fysiotherapie Plus Rotterdam heeft net als ons kwaliteit hoog in het vaandel staan en streeft er elke dag naar om de best mogelijke zorg te bieden aan cliënten. De kracht van samenwerking zal ertoe leiden dat beide organisaties hun kennis en krachten bundelen om zo klaar te zijn voor de veranderende zorgbehoeften die ons de komende jaren te wachten staan. Het bevordert tevens onze gemeenschappelijke doelen en groei, wat leidt tot betere resultaten en gezamenlijk succes. 

Directeur Peter Koetje: “De cultuur bij zowel Fysiotherapie Plus als PMC in Balans wordt gekenmerkt door het woord samen. Samen heeft men oog voor elkaar en de patiënt. PMC is erg blij met de samenwerking met het managementteam en alle collegae van Fysiotherapie Plus. Wij zijn erg blij met deze mooie uitbreiding en hebben er enorm veel zin in!”

Rick Zee van Fysiotherapie Plus; “Voor ons voelt het een beetje alsof we er een grote broer bij hebben. We gaan samen de grote uitdagingen van deze tijd aan. De toekomst van onze praktijk is hiermee gegarandeerd. Terwijl er op de werkvloer niet veel zal veranderen: de bekende collega’s blijven gewoon onze uitstekende zorg leveren. En ook het managementteam blijft ongewijzigd.

Ook interesse om aan te sluiten bij PMC in Balans en FGN?