• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

Persbericht: Dieet Oke per 1 juli onderdeel van PMC In Balans

Dieet oké wordt onderdeel van PMC in Balans

Diëtistenduo Gerda Belfroid en Louise de Ronde van Dieet oké hebben zich aangesloten bij PMC In Balans, een paramedische praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie, huidtherapie, oefentherapie, revalidatiegeneeskunde en sinds kort dus ook diëtetiek.

 

“Door de toevoeging van diëtisten in onze praktijk kunnen we nog beter inspelen op individuele behoeften van de cliënt en meer nadruk leggen op multidisciplinaire samenwerking”

 

Gerda en Louise hebben jarenlange ervaring in het adviseren van en begeleiden bij een dieetadvies en het geven van voedingsvoorlichting in Zeeland, voornamelijk op Walcheren. Dieet oké heeft locaties in Vlissingen, Middelburg, Koudekerke en Oost-Souburg. De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Kwaliteitskring Zelfstandig gevestigde Diëtisten Zeeland, het Diëtisten Oncologie Netwerk Zeeland (DONZ) en ParkinsonNet. Ook werken ze nauw samen met Zorggroep Periscaldes. Gerda en Louise kijken uit naar de toekomstige samenwerking met alle medewerkers van PMC In Balans.

Louise de Ronde: “Het secretariaat van PMC in Balans verzorgt al langer de planning van de afspraken met onze cliënten. Door ons aan te sluiten bij PMC in Balans krijgen wij nog minder ondersteunende taken, waardoor wij meer tijd over houden voor direct cliëntencontact.”

Directeur Peter Koetje: “De fysiotherapeut en de diëtist zien geregeld cliënten waarbij zowel voeding als bewegen een belangrijk onderdeel zijn in het behandelen van een aandoening. Met de komst van Dieet oké kunnen we hier meer aandacht aan besteden en wordt onze zorg completer en daardoor beter.”

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur