• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Sliedrecht-West

Sinds de bouw van de wijk Baanhoek-west, is hierbij ook een klein gezondheidscentrum gebouwd. In het gebouw zijn meerdere gezondheidsdisciplines aanwezig onder één dak waaronder apotheek, verloskundige praktijk en GGZ-psycholoog. Verder heeft de praktijk 2 behandelruimtes en een ruime oefenzaal met apparatuur om optimaal te kunnen revalideren. De praktijk is goed bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeergelegenheid in de omgeving. 
PMC In Balans fysiotherapie Sliedrecht Baanhoek-West

Onze contactgegevens

Adres

Landinistraat 1
3363 KJ
Sliedrecht

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info-sliedrecht@pmcinbalans.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
PMC In Balans fysiotherapie Sliedrecht Baanhoek-West
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
PMC In Balans manuele therapie Sliedrecht Baanhoek-West
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie, waar zorg en spel samenkomen! Heeft jouw kind moeite met bewegen, motorische ontwikkeling, coördinatie of  schrijfproblemen? Onze kinderfysiotherapeuten staan klaar om te helpen. Met speelse oefeningen en individuele aandacht stimuleren we de groei en zelfvertrouwen van jouw kind. Samen werken we aan een gezonde toekomst vol beweging en plezier!

Lees verder
PMC In Balans kinderfysiotherapie Sliedrecht Baanhoek-West
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
PMC In Balans behandelingen Sliedrecht Baanhoek-West

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Sliedrecht Baanhoek-West

Steven Walgers
Steven Walgers Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut
s.walgers@pmcinbalans.nl BIG: 99058884904