OrthoXpert in Zeeland en Zuid-Holland

Regio Zeeland

Regio Zuid-Holland

OrthoXpert, revalidatie na nieuwe knie of heup

Wij behandelen patiënten na een knie- of heupoperatie met behulp van de zorgplannen van OrthoXpert. Hierin is bij aanvang direct de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht. Omdat we het belangrijk vinden dat je als patiënt snel en goed revalideert zien wij de patiënten binnen een week na de operatie in onze praktijk en daarna kom je 3 keer per week. Als fysiotherapiepraktijk beschikken wij over de accommodatie om je te begeleiden bij het herstel, met speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Samenwerking als basis voor de beste zorg

Bij OrthoXpert® werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na uw operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. Voordat u de ingreep ondergaat, vindt er een nulmeting plaats in onze praktijk.

Waarom OrthoXpert®?

In Nederland worden steeds meer knie-, schouder- en heupoperaties uitgevoerd, mede veroorzaakt door een toenemend aantal sportletsels. Omdat het eindresultaat van zo’n operatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door het behandelproces, is er behoefte aan goede behandelprogramma’s. Wij zijn één van de geselecteerde fysiotherapiepraktijken, en de eerste in heel Zeeland, die de speciale test- en meetinstrumenten heeft om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen.

Hoe ziet uw behandeling eruit?

Onder begeleiding van uw fysiotherapeut werkt u één tot meerdere keren per week aan het herstel van uw knie of heup. U gaat met meerdere patiënten tegelijk aan de slag, maar toch blijft u uw eigen programma volgen; dat is immers persoonlijk op u afgestemd. Uw behandelprogramma kent een duidelijke opbouw. Na verloop van tijd merkt u dat u steeds hogere eisen aan uw lichaam kunt stellen. Die ervaring zorgt ervoor dat de behandelingen niet alleen nuttig zijn, maar ook steeds leuker worden.

We halen u de eerste 6 weken thuis op

Onze patiënten kunnen in speciale gevallen gratis gebruik maken van onze unieke Haal & Breng Service. Wij bieden deze mogelijkheid aan onze patiënten die vanwege hun medische indicatie (status na operatie) niet in staat zijn om zelfstandig naar één van onze vestigingen te komen. Ideaal wanneer u qua vervoer bent aangewezen op uw partner, vrienden of buren.

Waarom dit programma?

De meeste optimale revalidatie/zorg kunnen wij leveren op onze praktijken zelf. We beschikken op onze praktijklocaties over alle middelen en benodigdheden om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vaak niet beschikbaar in uw thuissituatie.

Meer weten over het OrthoXpert programma?

Klik dan op de button!

Neem contact met mij op

Dit zijn onze OrthoXperts

Hieronder ziet u onze OrthoXperts. Klik gerust op een van de afbeeldingen. Dan komt u meer te weten over onze specialisten. Direct een afspraak maken kan ook! Vragen? Neem contact met ons op of bel 0118 461897.

Sorteervolgorde 
  • None
  • Title