Joint Forces. Voorkom sportblessures bij uw sportvereniging of school!

Join(t)forces is een uitdagend en effectief trainingsprogramma als warming up om knieblessures bij kinderen en volwassenen te voorkomen.  De kans op kleine maar ook ernstige blessures neemt met dit bewezen trainingsprogramma met 50 tot 70% af!

Sport is belangrijk voor de gezondheid van het kind. Maar zodra knieblessures ontstaan heeft dat soms grote gevolgen; op korte, maar ook op lange termijn. Het risico op ernstige blessures kan met 50 tot 70% worden verminderd door het doen van de Join(t) Forces warming up.

Naast preventie ook prestatie-verhogend

Dit programma heeft zijn waarde in de afgelopen 15 jaar al bewezen in de Verenigde Staten en Noorwegen. Naast blessure-vermindering geeft deze warming up ook een enorme verbetering van het prestatievermogen in sport.

Het Join(t) Forces programma als warming up is uitermate geschikt om in te passen bij training en wedstrijden bij sportverenigingen en op scholen. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat kinderen niet alleen nu maar ook in de toekomst probleemloos kunnen blijven sporten!

Naomi van As ambassadeur van Joint Forces

Het blessure-preventieprogramma heeft in Naomi van As een ambassadeur gevonden die hecht aan het belang van het voorkomen blessures. Immers, in aanloop naar het WK werd zij zelf geconfronteerd met kruisbandletsel dat haar circa acht maanden uit de roulatie hield. Trouwens; in Zeeland lopen al duizenden ambassadeurs rond. Elke week doen zij de Join(t) Forces warming up! Uw (jeugd)leden binnenkort toch ook?

Wij hebben met meerdere Zeeuwse sportverenigingen een overeenkomst voor dit blessure-preventieprogramma:

  • Korfbalvereniging TOP Arnmuiden
  • Voetbalvereniging RCS Oost-Souburg
  • Fortis Korfbal Oost-Souburg
  • Voetbalvereniging Nieuwland
  • Handbalvereniging EMM/Olympus
  • Scheldemondcollege Vlissingen
  • Korfbalvereniging Tjoba, ‘s Heerhendrikskinderen
  • Korfbalvereniging Stormvogels Westkapelle
  • Voetbalvereniging Arnemuiden
  • Korfbalvereniging ONDO Sint-Laurens (Middelburg)

Overigens doen niet alleen kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar deze warming up. Join(t) Forces is geschikt voor alle leeftijden! Voornamelijk bij balsporten. Joint Forces wordt ook aangeboden in combinatie met ClubSupport.

Uitleg Join(t) Forces (video)

Naomi van As over Joint Forces

Neem contact met mij op

Meer weten over het Join(t) Forces programma?

Klik dan op de button! We leggen graag precies uit wat dit programma voor uw sportvereniging of school kan betekenen.

Neem contact met mij op

Aandacht in de media voor Joint Forces

Omroep Zeeland heeft de volgende reportage gemaakt over ons Join(t) Forces blessure-preventieprogramma. Daarin komt sportfysiotherapeute en speelster van TOP Arnemuiden 1, Jeanine Marijs aan het woord.