• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • Betrokken
 • Bewezen effectief
 • Alle zorgverzekeraars

Vacature Sportkundige

Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze Sportkundige

We zoeken een Sportkundige  (m/v) voor 20-24 uur per week (profiel leefstijlcoach) 

Functie algemeen

Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze Sportkundige die onze cliënten in kleine groepen gaat begeleiden. Het leuke aan deze vacature is dat het meerdere kanten heeft. Allereerst begeleid je onze cliënten in kleine beweeggroepen. Ten tweede begeleid je cliënten in het kader van de GLI. En ten derde werk je met ons mee aan het ontwikkelen van dienstverlening in de veranderende wereld van de Beweegzorg. Denk daarbij aan het samenwerken met buurtteams en het met concrete acties een bijdrage leveren aan de lokale preventie en zorgvraag. 

Je hebt samen met je collega inspraak in het uitwerken van onze beweegprogramma’s en het opzetten en ontwikkelen hiervan. Tevens draag je zorg voor de kwaliteit van de begeleiding hiervan.  

Wij zoeken een flexibele teamspeler met veel energie en een positieve instelling waarvoor alle klanten even belangrijk zijn. Voor de deelnemers van ons GLI-programma verzorg je groepsbijeenkomsten en geef je tevens individuele begeleiding. 

 

Persoonlijkheid 

De sportkundige die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je klantgericht, pro-actief en wil je meedenken en ontwikkelen binnen de organisatie. Ook kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband functioneren. Je hebt een flexibele werkhouding en beschikt bij voorkeur over een auto om op meerdere vestigingen te kunnen werken. 

 

Bedrijfsprofiel 

PMC In Balans is een vooruitstrevende praktijk met 27 vestigingen in Zuid West Nederland op het gebied van paramedische dienstverlening. Met alle specialisaties binnen onze praktijk gaan wij voor hoge kwalitatieve zorg. We willen hierin samenwerken met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de beste dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal. 

PMC in Balans Fysiotherapie Emma Verstraate
Om een bijdrage te kunnen leveren aan een betere kwaliteit van leven geeft mij veel voldoening! Emma Verstraate Bewegingsagoog en Leefstijlcoach

Vereisten 

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Sportkunde met als profiel Leefstijlcoach.  
 • Je staat ingeschreven in een kwaliteitsregister van Kabiz en BLCN voor de functie van leefstijlcoach GLI 

 

Arbeidsvoorwaarden 

Wij bieden: 

 • Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische, collegiale en voornamelijk leerzame omgeving. Bij ons ligt de nadruk op de professionele begeleiding van de klant   
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling  
 • Een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s  
 • Arbeidsuren in overleg 
 • Een goed salaris 

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Moniek Schipper via hrm@pmcinbalans.nl. Sta je te trappelen om te beginnen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Solliciteren

In het kader van de Algemene Verordening Persoonsbescherming moet u toestemming geven dat wij uw gegevens verwerken en opslaan

Velden met een * zijn verplicht