Ja! Bij PMC In Balans staat u centraal

Regio Zeeland

Regio Zuid-Holland

Samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Wij hebben een modern uitgeruste praktijk waar de persoonlijke benadering centraal staat. Die gekenmerkt wordt door een grote diversiteit van behandelmogelijkheden. Met meer dan 25 jaar deskundigheid. Ervaring op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. En met een grote drang naar vernieuwing in aanpak en uitstraling om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.
Dat doen wij graag. Elke dag weer.

Gezondheid: een dynamisch evenwicht!

Als u lichamelijk (én geestelijk) in balans bent, betekent dit dat u in evenwicht bent en uw gezondheid op dat moment zo optimaal mogelijk is. Uw lichaam is dan in staat zich constant aan te passen aan wat u van uw lichaam vraagt. Uw gezondheid raakt uit balans, wanneer activiteiten uw lichaam (plaatselijk) overbelasten en uw lichaam dit niet meer kan compenseren. Een gevolg hiervan kan zijn dat u fysieke klachten ontwikkelt. Op het moment dat u fysiotherapie nodig heeft en u zich bij ons aanmeldt is onze doelstelling dan ook: samen met u zorgen dat u weer in balans komt! Vandaar PMC In Balans…

Dit is waar wij blij van worden

Bewegen, daar hebben wij verstand van. Het boeit ons kennis te vertalen naar concrete innovatieve en betere dienstverlening om zodoende bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van individuen. We willen hierin samenwerken met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de best practice dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal. Wij zijn onderscheidend door de totaliteit in het aanbod, de transparante hoogwaardige kwaliteit en het innovatieve karakter van de dienstverlening.
Uit deze missie blijkt een passie, een liefde voor het vak en een dynamische kijk op het leven.

Kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Niet iedereen mag zich dus zomaar fysiotherapeut noemen. Allereerst moet hij of zij ingeschreven staan in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Voor inschrijving hierin gelden strenge basiseisen en er wordt door middel van bijscholing, gedragsregels, een klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek een actief beleid gevoerd om de kwaliteit te waarborgen en verhogen. Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in deze registers. Hier kunt u onze BIG-inschrijvingen bekijken.

Enquète Cliënt Tevredenheid

Aan het eind van het behandeltraject krijgt de cliënt een tevredenheidsenquète om in te vullen, zodat wij onze dienstverlening daarop beter kunnen afstemmen. Vragen die aan bod komen zijn onder andere wat men van de intake vond, hoe de wachttijd tot de eerste behandeling werd ervaren, hoe de hygiëne is en wat men van de vakinhoudelijke kennis van de fysiotherapeut vindt. Enquète Cliënt Tevredenheid 2019: het algemene oordeel van de cliënten over de kwaliteit van onze dienstverlening is een 8,8. Hierbij is onder andere beoordeeld op informatievoorziening, bejegening, participatietrouw/therapietrouw en behandelkwaliteit.

Heeft u een klacht? Neem contact met ons op of zie onze klachtenregeling via Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

PMC In Balans werkt samen met FGN

Sinds december 2019 werkt PMC In Balans intensief samen met andere toonaangevende fysiotherapie-praktijken in Nederland. Wij hebben ons verenigd onder de naam Fysio Groep Nederland.

FGN is een initiatief van deelnemende fysiotherapeuten en ervaren praktijken in de zorg uit het hele land. Door het bundelen van kennis en ervaring willen zij de kwalitatieve marktleider in de fysiotherapie zijn en blijven.

In een sector die constant aan verandering onderhevig is willen wij continuïteit bieden. Een professionele zorgorganisatie met een duidelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen in hun wens gezond te worden en te blijven.

Wij zijn zorgverleners die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen garanderen aan onze patiënten.

PMC in Balans is als partnerpraktijk van FGN verantwoordelijk voor de regio Zuid-West Nederland.

Zie ook: PMC In Balans breidt uit buiten Zeeland (05-03-2020)