• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Zoutelande

De locatie in Zoutelande is in de zomer van 2023 verhuisd naar de praktijk van huisarts Schinkelshoek. Daardoor kunnen we nog intensiever samenwerken en zijn de lijntjes met de huisarts kort. De praktijk is eenvoudig bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur

PMC in Balans Fysiotherapie & Revalidatie Zoutelande

Onze contactgegevens

Adres

Leenes Land 1
4374 DC
Zoutelande

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info@pmcinbalans.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
PMC in Balans fysiotherapie Zoutelande
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
PMC in Balans manuele therapie Zoutelande
Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is een gespecialiseerde tak van fysiotherapie dat zich richt op het behandelen van bekkenklachten en klachten van de bekkenbodem. Het bekkengebied speelt een rol in ons dagelijks leven, zoals plassen, ontlasten, seksualiteit maar ook de stabiliteit van het bekken.  

Wanneer de bekkenbodem niet goed functioneert, kunnen diverse problemen ontstaan, zoals incontinentie voor plas of ontlasting, verzakkingen of seksuele dysfuncties. Wanneer er sprake is van bekkenklachten, kunt u bekkenpijn ervaren bij dagelijkse activiteiten zoals lopen, zitten of veranderen van houding. 

Lees verder
PMC In Balans bekkenfysiotherapie Zoutelande
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
PMC in Balans behandelingen Zoutelande

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Zoutelande

Jarco Boogaard
Jarco Boogaard Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
j.boogaard@pmcinbalans.nl BIG: 69922770704
Marja Henderikx
Marja Henderikx Fysiotherapeut en Bekkenfysiotherapeut
m.henderikx@pmcinbalans.nl BIG: 49033828604