• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars

PMC in Balans Ridderkerk (Doktershuis Rijsoord)

In de zomer van 2021 is de praktijk van Bakker en Bouter Fysiotherapie overgenomen door PMC in Balans. Al meer dan 40 jaar was Bakker en Bouter Fysio een begrip in de regio Ridderkerk. Het gespecialiseerde team fysiotherapeuten is niet veranderd en u kunt voor diverse specialisaties terecht. De locatie bij doktershuis Rijsoord is een kleinere dependance van onze hoofdlocatie in Ridderkerk. 

PMC in Balans Ridderkerk doktershuis Rijsoord Fysiotherapie

Onze contactgegevens

Adres

Vlasstraat 11a
2988 XR
Ridderkerk

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-3602200

Mailadres

U kunt een email sturen naar:
info@bakkerbouterfysio.nl

Afspraak maken

Hier kunt u voor bij ons terecht

PMC in Balans biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen en voeding. Wij hebben gezamenlijk één doel: u weer in balans brengen en houden! Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en werken samen met u aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Hieronder ziet u een klein deel van onze specialisaties die op deze vestiging worden aangeboden.

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Alle behandelmogelijkheden
Fysiotherapie

Bij ons geloven we dat beweging de sleutel is tot een gezond leven. Met ons ervaren team van toegewijde fysiotherapeuten, bieden we persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen die zijn ontworpen om uw herstel te versnellen en uw prestaties te verbeteren. Of u nu herstelt van een blessure, chronische pijn wilt verlichten of uw mobiliteit wilt vergroten, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel.

Lees verder
Fysiotherapie PMC In Balans
Manuele therapie

In een wereld waarin we steeds meer tijd achter computers en inactieve levensstijlen doorbrengen, ervaren veel mensen fysieke klachten. Rugpijn, nekpijn, gewrichtsstijfheid en andere musculoskeletale problemen zijn veelvoorkomende klachten die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve behandelmethode die kan helpen bij het verlichten van deze klachten: manuele therapie. 

Manuele therapie bij PMC in Balans staat garant voor een professionele behandeling. Door middel van zorgvuldige handmatige technieken worden spieren, gewrichten en weefsels behandeld, waardoor pijn wordt verminderd, bewegingsvrijheid wordt vergroot en algehele gezondheid wordt bevorderd.

Lees verder
manuele therapie PMC In Balans
Alle behandelmogelijkheden

Bij PMC in Balans bieden we nog diverse andere behandelmogelijkheden aan. Staat de behandeling die u wenst er niet tussen, dan kunt u hier al onze behandelmogelijkheden terugvinden. Onze locaties zijn altijd dichtbij.

Al onze behandelmogelijkheden
alle behandelmogelijkheden bij PMC In Balans

Afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-3602200.

Team PMC in Balans Ridderkerk Rijsoord

Jeroen van der Wel
Jeroen van der Wel Fysiotherapeut
BIG: 69043320504
Richard Clement
Richard Clement Fysiotherapeut
BIG: 19922308904
Tim van der Linden
Tim van der Linden Fysiotherapeut en MSU Echografist
BIG: 49919930704