Koudekerke fysiotherapie en revalidatie

Waar heeft u pijn? >

Als u last heeft van lage rugpijn, spit, artrose, ischias, hernia, uitstraling naar bil of been dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van nekpijn, hoofdpijn, uitstraling naar uw arm of duizeligheid dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Bedrijfs fysiotherapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van schouderpijn, persirritatie, slijmbeurs of een gebroken schouder dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sport fysiotherapie
Echografie

Als u last heeft van een tenniselleboog of pijn in uw elleboog dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie

Als u last heeft van uw peesletsel, polsbreuk, skiduim, Carpaal Tunnel Syndroom, artrose, Dupuytren, peesontsteking dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Handtherapie

Als u last heeft van lage rugpijn, artrose, verzakking, bekkenpijn, verlies van urine/ontlasting, obstipatie, bekkeninstabiliteit, nieuwe heup of zwangerschap dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

OrthoXpert
Fysiotherapie
Bekkentherapie

Als u last heeft van kniepijn, voorste kruisband, meniscus, jumpersknee, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure, nieuwe knie of arthrose dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
OrthoXpert
Sportfysiotherapie
Joint Forces
SpartaNova

Als u last heeft van een instabiliteit, gescheurde enkelbanden, achillespees, hielspoor, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure of zweepslag dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sportfysio
SpartaNova

Als u last heeft van aangezichtspijn, tandenknarsen, klemmen, kaakpijn, hoofdpijn, angst, depressie, burn out, vermoeidheid of spanning dan kunnen deze klachten verholpen of verzacht worden met behulp van de volgende specialisaties:

CRAFTA
Psychosomatische fysiotherapie

U krijgt vandaag nog hulp van de fysio in Koudekerke!

Bel nu

U belt met +31 88 360 22 00 en krijgt onze secretaresse aan de lijn

Afspraak maken

Voor vandaag of een andere dag

Fysio Vlissingen helpt u graag! Vaak dezelfde dag nog.

Hier kunt u voor bij ons terecht

Bij PMC In Balans Koudekerke kunt u terecht voor alle specialisaties, zoals:

Fysio Vlissingen kinder fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysio Vlissingen, specialist in handtherapie

Oncologie fysiotherapie

Fysiotherapie Vlissingen voor OrthoXpert - knie en heuprevalidatie

OrthoXpert – knie en heuprevalidatie

Fysiotherapie Vlissingen, uw adres voor manuele therapie

Manuele fysiotherapie

Overige specialisaties
Fysio Vlissingen is onderdeel van PMC In Balans en is een PlusPraktijk

Meer dan 50 therapeuten staan dagelijks voor u klaar om u te helpen. Wij hebben het PlusPraktijk Keurmerk. Dat houdt in dat wij ons werk zeer serieus nemen en ons vak verstaan. Onze praktijk aan de Duinstraat 16D, 4371 AZ in Koudekerke is makkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur. In bepaalde gevallen kunt u gebruik maken van onze unieke Haal- en Brengservice.

Specialist in fysiotherapie

Daarnaast bieden wij ALLE specialisaties binnen de fysiotherapie. Verder hebben we contracten met alle verzekeraars en werken wij met transparante tarieven.

Geschiedenis

Onze vestiging in Koudekerke is gevestigd in Gezondheidscentrum Koudekerke, samen met huisartsen en de apotheek. Voorheen stond de praktijk bekend als Fysiotherapie Koudekerke, maar in 2013 is de praktijk gefuseerd met PMC In Balans en sindsdien draagt ook deze vestiging de naam van PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie. Naast de 5 behandelcabines beschikken we over een grote oefenzaal en worden alle specialisaties aangeboden.

Vandaag hulp
Therapeuten beschikbaar
Haal- en brengservice
PlusPraktijk Kwaliteitsmerk

Adres Fysio Koudekerke

Duinstraat 16D
4371 AZ Koudekerke
Telefoon: +31 88 360 22 00

Routebeschrijving

Een intensief maar verrijkend traject. De therapeuten hebben veel kennis, tonen zich uiterst betrokken en flexibel. Heb geleerd op een andere manier naar mijn beperkingen te kijken en er mee om te gaan. Het contact met lotgenoten was een waardevolle aanvulling.

M. de Regt, Koudekerke

Na meer dan een jaar met knieklachten kwam ik via de orthopeed bij de ADRZ-sportkliniek bij PMC in Balans terecht. Het is nu 2 maanden later en ik ben voor 90% van mijn klachten af waardoor ik weer kan volleyballen! Ik ben daarom zeer te spreken over PMC en de deskundigheid van Jeanine

P. Kleinepier, Koudekerke

Goede observatie. Daar door effectieve behandeling die met zorg wordt gegeven en daarbij tips en/of oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Zorg en aandacht staan hier hoog in het vaandel zodat men weer in balans komt.

Sandra, Koudekerke

Alle reviews leest u op onze review-pagina van de Feedback Compagny.

Maak kennis met onze collega’s in Koudekerke

Sorteervolgorde 
 • None
 • Title

  Ik wil een afspraak maken bij Fysiotherapie & Revalidatie Koudekerke

  Met behulp van onderstaand formulier maakt u een afspraak met een van onze therapeuten. Is het dringend? Wilt u vandaag nog worden geholpen? Dat kan. Bel +31 88 360 22 00 of geef het in het formulier aan. We gaan dan direct met uw hulpvraag aan de slag.

  Zo werkt het
  1. U vult het formulier zo volledige mogelijk in en verzendt deze
  2. De receptioniste neemt uw aanvraag in behandeling
  3. Heeft u aangegeven vandaag nog geholpen te willen worden? Wij nemen dan telefonisch contact met u op. Dan krijgt u te horen in welke praktijk u terecht kan.
  4. Geen spoed? Ook dan nemen wij, binnen 24 uur, telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
  5. Een bevestiging van de afspraak sturen wij naar het mailadres dat u heeft opgegeven.
  6. U komt bij een van onze therapeuten op spreekuur en zij starten met de behandeling van uw klachten.

  Heeft u aanvullende vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Bel dan met +31 88 360 22 00.

  Fysiotherapie Vlissingen, onze receptie helpt u graag
  Fysiotherapie Vlissingen; tijd voor een uitgebreid intake gesprek
  Fysiotherapie Vlissingen, specialist in het herkennen en verhelpen van nek, kaak-, hoofd- en aangezicht-klachten.
  Fysiotherapie PMC In Balans Vlissingen

  De specialisaties van PMC In Balans

  Alle locaties in de buurt