Ik wil een afspraak maken

LET OP: momenteel ervaren wij problemen met de online aanvragen. Gelieve daarom telefonisch contact op te nemen via 088-3602200!!
Excuses voor de overlast. We werken hard aan een oplossing.

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een behandeling door een van onze therapeuten. Wij nemen dan contact met u op en kijken welke hulp het beste bij uw klacht past. Wilt u vandaag nog geholpen worden? Dat kan! We gaan direct met uw aanvraag aan de slag en proberen u binnen 24 uur te plannen bij de juiste therapeut!
Weet u al welke behandeling u nodig heeft? Dan kun u direct een afspraak maken met een van onze specialisten. Klik dan op de button ‘DIRECT ONLINE AFSPRAAK MAKEN‘. Handig toch?!

Handig

Vanaf nu is het mogelijk om bij een aantal van onze specialisten direct online een afspraak in te plannen. Deze afspraak staat dan direct in de agenda. Handig toch?! Klik op onderstaande button.

Mocht de door u gewenste tijd of mogelijkheid er niet tussen staan? Een afspraak maken voor uw zoon/dochter <3 jaar? Neem dan telefonisch contact op zodat de secretaresse kan kijken wat andere mogelijkheden zijn.

DIrect online afspraak maken

Heeft u aanvullende vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Bel dan +31 88 360 22 00.