Voor velen is het moment aangebroken dat er na de Coronarestricties weer mag worden gesport. Vanaf augustus start ook voor veel sporters weer een nieuw sportseizoen. Het lichaam wordt dus weer meer belast met het risico op blessures als gevolg. In de Duitse Bundesliga steeg het aantal blessuregevallen fors bij de hervatting was vorige maand te lezen in verschillende media.
Met de SpartaNova scan kunnen sporters zich fysiek laten testen op onder andere kracht, coördinatie, stabiliteit, lenigheid en performance. Door middel van een batterij aan sportspecifieke testen wordt duidelijk wat eventuele zwakke gebieden in het lichaam zijn die bij het uitoefenen van de betreffende sport een belangrijke rol spelen.

Kortingsweken

Tijdens de SpartaNova kortingsweken bij PMC In Balans wordt de Basic scan aangeboden voor slechts € 45,-. In week 32 (3-7 aug) en week 36 (31 aug-4 sept) kunnen sporters op deze manier kennismaken met de voordelen van de SpartaNova scan. Eventuele zwakke gebieden worden in kaart gebracht en u krijgt adviezen hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

Voor sporters die fit aan het volgende seizoen willen beginnen is de SpartaNova scan een goed middel om erachter te komen welke gebieden extra aandacht nodig hebben en wat er nodig is om deze gebieden sterker maken, de prestatie te verbeteren en blessures te voorkomen

SpartaNova sportspecifieke scan Dylan Gillissen

SpartaNova heeft mij inzicht gegeven in de verbeterpunten van mijn lichaam, en biedt ook direct oefeningen aan om aan deze punten te werken. Je krijgt een overzichtelijk schema met oefeningen, inclusief filmpjes van de juiste uitvoering. Op die manier kan je je sportprestaties optimaliseren.”

Dylan Gillissen, Korfballer KV Swift (M)

Meer informatie is te vinden op onze speciale SpartaNova-pagina.
Als u vragen heeft of u wilt zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch (0118-461897).

Flyer SpartaNova PMC In Balans Fysiotherapie en Revalidatie sportfysiotherapie