Per 15 juni 2020 starten wij bij voldoende deelnemers met Outdoor Fitness in Arnemuiden, Koudekerke en Zoutelande.

  • Dinsdagavond: 18.30-19.30 uur in Koudekerke
  • Dinsdagavond: 20.00-21.00 uur in Zoutelande
  • Donderdagavond: 18.30-19.30 uur in Arnemuiden

Bij minimaal 4 aanmeldingen gaan de lessen van start en deze lopen mogelijk door tot 1 september 2020. De lessen worden gegeven door onze fitnessinstructeurs. De lessen buiten zullen zoals bij de FysioFitness van de fitnesskaart af gaan. Deze nieuwe of bestaande kaart blijft vanaf de start weer drie maanden geldig.

 

FysioFitness groepen

Mogelijk kunnen we per 1 juli 2020 weer starten met het aanbieden van de FysioFitness binnen onze vestigingen. De exacte voorwaarden voor sportscholen zijn nog niet bekend, maar deze hopen we de komende weken te horen. Ook wij zullen dan aan deze voorwaarden voldoen en hopen dan de lessen binnen ook weer te hervatten.

 

Aanmelden

Interesse om deel te nemen aan de Outdoor Fitness of straks de FysioFitness? Meld u dan aan of neem contact op voor meer informatie.