Herkent u dat? De gevolgen van de Corona-crisis zoals spanningen, angst, stress of somberheid? En mist u de sociale contacten?

Dit is begrijpelijk, in het Parool schreef een gezondheidszorg psycholoog het volgende:
“Corona roept spanning, stress en angst op vanwege het risico en de dreiging,” legt Coppens uit. “Blijf ik gezond? Heb ik straks mijn baan nog? Daalt mijn huis in waarde? Ook zie je veel somberheid, omdat mensen iets verliezen. Het dagritme en de structuur is weg. Je moet daar een balans in vinden en dat kan velen ook somber maken.”

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met de huidige corona crisis. De één kan goed met de situatie omgaan, een ander kan mogelijk stress, angst en/of paniekklachten ervaren.  Sterker nog, in het Algemeen Dagblad stond op 27 maart dat er veel stress en angstklachten zijn omtrent het corona virus.
Ervaart u ook stress en of angstklachten? De psychosomatisch fysiotherapeut kan u ondersteunen in deze situatie. De behandeling zal plaatsvinden middels beeldbellen waardoor u in uw thuissituatie toch behandeld kan worden voor uw klachten. Er zijn geen wachttijden dus de behandeling kan snel van start gaan.

Ook voor andere klachten kunt u uitermate goed behandeld worden met het videobellen zoals chronische pijnklachten, onbegrepen klachten, vermoeidheid, slecht slapen, somberheid en/of depressie.