Wat verandert er in 2020 binnen uw zorgverzekering? Hoe hoog wordt de premie van de basisverzekering en welke vergoeding voor fysiotherapie zit er in uw aanvullende verzekering?

Veel is nog niet bekend, maar op 12 november 2019 moeten alle verzekeraars hun premies voor de basis- en aanvullende verzekeringen bekend hebben gemaakt. Het verplichte eigen risico zal in 2020 hetzelfde blijven als dit jaar, namelijk € 385,-

Alhoewel het niet altijd het leukste werk is, is het belangrijk dat u controleert of u wel voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie in 2020 om niet voor verrassingen te komen staan. Daarnaast loont het om een en ander na te kijken. Er zijn diverse vergelijkingssites die snel en eenvoudig een advies kunnen geven. Voorbeelden daarvan zijn: www.aanvullendezorgverzekering.nlwww.zorgkiezer.nl, www.independer.nl, www.poliswijzer.nl, www.consumentenbond.nl of www.zorgverzekeringwijzer.nl .

De komende maanden zullen wij u via onze social media kanalen op de hoogte houden.

Let op: 31 december is de deadline voor het opzeggen van uw huidige verzekering. U heeft tot 31 januari 2020 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten!