Om de kwaliteit te onderhouden en waar mogelijke te verbeteren volgen de fysiotherapeuten van PMC in Balans jaarlijks bij- en nascholingen. Vanaf 1 september hebben wij 6 collegae die bezig zijn met een masteropleiding. Het betreft de master Kinderfysiotherapie, Oncologische fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Manuele therapie en Geriatrie Fysiotherapie. 

Christy van Dalen gaat van start met de opleiding tot Geriatrie Fysiotherapeut. Daarnaast begint Roosmarijn de Goffau met de Master Manueeltherapie en gaat Jaap de Kroo zijn 3e jaar van deze opleiding in. Jeanine Marijs start het 2e jaar van haar opleiding tot Master Sportfysiotheraoeut en Yasmin Ooteman gaat het 2e jaar in van de Masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut. Marielle Francke is nu bezig met haar afstudeeronderzoek voor de Master tot Oncologiefysiotherapeut en hoopt deze eind dit jaar af te ronden.
Verschillende andere fysiotherapeuten specialiseren zich later dit jaar nog op andere gebieden zoals handtherapie en psychosomatische fysiotherapie. 

 

Wij wensen hen veel succes en leerplezier de komende tijd!