Tobt u ook al maanden, of misschien al wel jaren met onbegrepen chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten? Mogelijk rugpijn, hoofdpijn, whiplash, fibromyalgie? Herkent u het dat naast de pijn en het energiegebrek, met name het onbegrip uit de omgeving en medische wereld, extra pijnlijk is? Dat u moeite heeft gekregen met doseren, omdat luisteren naar uw lichaam toch alleen maar pijn oplevert? Dat doorbijten de enige optie lijkt? Dat gevoelens van machteloosheid en frustratie oplopen, terwijl u eigenlijk niet wil dat uw omgeving dat merkt? Dan is het voor u waarschijnlijk de moeite waard om naar de informatieavond te komen.

“Chronische pijn, nieuwe inzichten en behandelingen”

Charlotte van der Pluijm, psychosomatisch werkend fysiotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring met deze doelgroep, gaat u aan de hand van praktijkvoorbeelden en nieuwe theorieën uitleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen. Tevens zal coördinator van OCA Middelburg – Guido Barentsen – iets vertellen over de behandelingen die PMC In Balans hiervoor aanbiedt. Het belangrijkste doel daarbij is het vergroten van uw kwaliteit van leven.

Staat u open voor mogelijk nieuwe inzichten, een nieuwe kijk op de verklaring en dus verlichting van uw klachten, dan bent u van harte welkom.

  • Datum   woensdag 12 september 2018
  • Tijdstip aanvang 19.00 uur en einde 20.30 uur
  • Locatie Ravensteijnweg 1, 4337 PG, Middelburg
  • Inschrijven is kosteloos en kan eenvoudig telefonisch (0118-461897) via ons contactformulier, of mail naar middelburg@oca.nl