Donderdag 9 augustus is onze nieuwe locatie in Zoutelande opengegaan. Het nieuwe adres is Ooststraat 6b te Zoutelande, het voormalige Rabobankgebouw. Wij zijn enthousiast om samen met u aan uw gezondheid te werken in deze schitterende nieuwe locatie.  

Vrijdag 21 september om 19 uur wordt de praktijk officieel geopend door de burgemeester van Veere, dhr. van der Zwaag.  

Onze nieuwe huisstijl is hier volledig doorgevoerd en zal u de komende jaren ook terugzien in andere vestigingen. Zo heeft u ook vast wel gezien dat we een nieuw logo hebben!  

Naast de vertrouwde gezichten, Eric Heijens, Cees de Ruiter, Jarco Boogaard, zult u ook een nieuw gezicht in Zoutelande gaan zien. Marja Henderikx, onder andere gespecialiseerd in bekkengerelateerde klachten, zal op de dinsdagmiddag in Zoutelande aanwezig zijn. Zij werkt al 30 jaar in Koudekerke dus zal voor velen toch een vertrouwd gezicht zijn.  

Naast fysiotherapie met alle mogelijke specialisaties kunt u hier straks ook aan de FysioFitness deelnemen. Oud-stagiair en inmiddels fysiotherapeut, Anna van Sparrentak zal op dinsdagavond en donderdagavond de lessen verzorgen. Ook voor COPD kan men in Zoutelande terecht en na een nieuwe knie of nieuwe heup kunt u in de nieuwe vestiging het Orthoxpert-programma volgen.  

 

Houdt onze website en facebookpagina in de gaten voor een leuke openingsactie!