De respons op de uitgezette enquête onder onze patiënten die het OrthoXpert revalidatieprogramma voor nieuwe heup of nieuwe knie hebben gevolgd was fantastisch. Maar liefst 75 van de 102 patiënten hebben de enquête ingevuld (73,5%).

Uitkomsten

Hieronder enkele opvallende zaken:

  • 81,3% is ouder dan 60 jaar
  • 69,3% is vrouw
  • 90,7% beoordeeld het OrthoXpert behandelprogramma met een cijfer 8 of hoger
  • De deskundigheid en informatievoorziening van onze therapeuten wordt goed tot zeer goed genoemd
  • 35,9% beoordeeld de Haal & Breng Service met een 10! Maar liefst 92,1% met een cijfer 8 en hoger.
  • 97,3% zou het OrthoXpert behandelprogramma aanbevelen aan anderen. Een uitmuntend aantal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenties

Haal- en brengservice is ideaal. Kundig advies en begeleiding. Ook kan je steun ondervinden aan lotgenoten. Enige nadeel is dat er in 1e fase 2 dagen achter elkaar getraind moet worden en er geen “uitrust” dag is.

Op een ontspannen , niet geforceerde manier , met goede begeleiding , de spierkracht en vertrouwen in het geopereerde been terug te krijgen.

Prima behandelplan, ook veel begrip als het wat moeilijk gaat. Soms is het nogal druk maar dat is nu ook veranderd.

Ik ervaar de medewerkers als deskundig en betrokken. Daarbij vriendelijk meedenkend en men maakt er in de lesuurtjes een prettige boel van. Men heeft aandacht voor iedereen en luisteren echt naar je “klachten” en vragen. Geven ,met name Ron Verkerk, volop uitleg waarom iets moet. De accommodatie in Middelburg is een goed uitgeruste zaal met zelfs attractieve toestellen. Kortom, ik ben zeer tevreden.

De verschillende oefeningen worden in de loop van de behandeling goed gedoceerd zodat overbelasting gedurende het behandelings-trajact wordt voorkomen. Informatie over het hoe en waarom van de behandeling is duidelijk. De trainingen worden in een goede sfeer afgewerkt.

De ontvangen tips ter verbetering nemen we zeker ter harte. Iedereen die de moeite heeft genomen om de enquete in te vullen nogmaals hartelijk dank.

Operatie nieuwe knie of heup?

Ook geïnteresseerd in een optimale revalidatie na een nieuwe knie of nieuwe heup operatie? U vind hier meer informatie over het OrthoXpert behandelprogramma. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Onze ‘OrthoXperts’ staan voor u klaar

Sorteervolgorde 
  • None
  • Title